09 mayo 2017

Els forats negres galàctics també estan a Catalunya

No acostumbramos a colocar ningún post escrito íntegramente en catalán, pero en esta ocasión nos apetece hacerlo, para denunciar uno de los hechos que mas disgusto ha provocado entre los catalanes y que hoy mismo se ha publicado en uno de los periódicos de Lleida/Cataluña/España.

El artículo dice así: 


En les conferències i Tallers que faig sobre astronomia,  gairebé sempre surt alguna persona,  que encara que no vinguí al cas, em pregunta: - Què són els forats negres, Ramon? Què hi ha dins d’un d’aquests forats?-

Naturalment segueixo amb el temari que tenia previst, i al finalitzar la meva exposició, en cas que tingui temps, els hi explico.

Els anomenats forats negres són les restes d'estrelles que han mort i explotat. No són, en realitat, forats, sinó concentracions de matèria tan denses i amb tanta força de gravetat que res que hi hagi al seu interior pot escapar, ni tan sols la llum. Aquesta era, si més no, la teoria acceptada fins ara, però  el prestigiós científic britànic Stephen Hawking ha donat a conèixer una nova teoria sobre els forats negres. Segons ell, sí que és possible sortir d'un, però no per tornar al nostre univers, sinó per accedir a d’altres d' alternatius. Així doncs, segons Hawking, els forats negres no ho són tant, no són les presons eternes que sempre s'ha dit que eren. Les coses poden sortir d'un forat negre i arribar a un univers diferent.

En el centre de la nostra galàxia, la Via Làctia, hi ha un forat negre supermassiu 4 milions de vegades més pesat que el nostre Sol, a uns 26.000 anys llum del nostre Sistema Solar, i aquest monstre còsmic  té gana, molta gana, i per tant es cruspeix les estrelles més properes de forma intermitent.

Però el forats negres no solament estan en la nostra i d’altres galàxies, també estan en el nostre planeta blau. Sense fer massa de camí, a Catalunya n’hi ha un de supermassiu anomenat popularment “Forat Negre Pujol-Ferrusola” (a partir d’ara FNPF). Es tracta d’una estrella degenerada que desprès de 23 anys de presidir  la Generalitat de Catalunya, i essent ja president honorari de CDC, l’any 2014 va confessar que havia mantingut diners sense regularitzar a l’estranger provinents d’una deixa del seu pare.

Durant  dues dècades i mitja el  FNPF absorbia matèria, en aquest cas matèria monetària en forma de comissions, si qualsevol empresa que s’apropava a aquest forat negre no detectat, volia treballar en l’obra pública a Catalunya. No se sap ni se sabrà si era del 3%, del 9%, del 12% o del 15% la “mordida” què en bona part s’arrossegava cap al centre del FNPF per a no tornar.

Aquest espoli a Catalunya  va estar dirigit i gestionat per alguns dels seus fills sense que l’opinió pública en estès assabentada del què passava a casa nostra, fins que un o una investigadora en astrofísica va detectar, no sé ben bé si mitjançant  emissió de raigs X des de radiotelescopis, l’observació de planetes girant al voltant del no res (estrella recentment col·lapsada  i transformada en forat negre), mitjançant la tècnica de la gravetat lenticular o per despit amorós. Actualment tots els membres de la família del FNPF estan involucrats en procediments judicials per delictes de blanqueig de capitals i frau fiscal en relació amb l’origen de la fortuna a Andorra.

Fins i tot el  jutge galàctic ha decretat presó incondicional per a Jordi Pujol Ferrusola per a desviar diners durant la investigació per portar-los cap a d’altres forats negres en d’altres galàxies no conegudes, imputant-li el delicte d’organització criminal.

S’ha desfet reiteradament del seu patrimoni per ocultar-lo a la justícia; manté contactes amb familiars i amics per orquestrar versions davant el jutge i disposa d’entramats societaris internacionals per blanquejar capitals a l’estranger i repatriar-los a Espanya.

El primogènit  del FNPF va  situar l’origen de la fortuna familiar en l’herència rebuda del seu avi, la tan anomenada “deixa”, però igual que els seus germans, no va aportar cap prova que permeti contrastar la veracitat d’aquesta versió, no va dir res sobre els gestors bancaris, les persones que van col•laborar en aquesta gestió, els productes financers en els quals va invertir, ni els seus rendiments globals.

No sé pas que se’n ha fet dels diners que han anat directament cap a dins d’aquest FNPF, però segur que no tornaran cap al nostre planeta blau. Segons el professor Hawking  possiblement facin cap en un univers diferent al nostre i quan tot aquest afer hagi passat, alguns dels germans Pujol Ferrusola el puguin gaudir en un altre indret molt lluny de nosaltres.

El capo i promotor d’aquest gran FNPF es pregunta: Què hauria passat si hagués mort abans d’aquest gran escàndol català? Hagués mort com a Molt Honorable? El meu funeral hagués estat un acte multitudinari i de reconeixement a un personatge clau en la història d’aquest gran país, que és Catalunya? Però avui per avui segueix viu i volent recuperar el seu irrecuperable prestigi. El que no sap el capo Pujol és que d’un forat negre no se’n surt, si no és cap un altre univers.


Tot Astronomia0 comentarios:

Publicar un comentario